Despre noi

România are nevoie de cultură! Aceasta este concluzia la care am ajuns după ce am observat, în ultimii ani, o creștere alarmantă a inculturii în mediile TV, online și în presa tipărită. Într-o lume în care superficialitatea și senzaționalismul par să fi pus stăpânire pe spațiul public, simțim nevoia să aducem un strop de lumină și bucurie intelectuală.

Așa s-a născut ideea noastră: să creăm un post de radio dedicat culturii, unde fiecare emisiune să fie o adevărată oază de cunoaștere și frumusețe artistică. Prin intermediul acestui post de radio, ne propunem să vă încântăm cu piese de teatru radiofonic de cea mai înaltă calitate, alese cu grijă pentru a stimula mintea și sufletul.

Imaginați-vă o seară liniștită, în care sunetul clar și profund al vocilor actorilor vă transportă într-o altă lume. Fiecare piesă este o călătorie, o poveste fascinantă care vă va captiva și vă va oferi momente de reflecție și emoție.

Nu este doar despre divertisment, ci și despre educație și îmbogățire culturală. Vrem să aducem în casele voastre piese clasice și moderne, să redescoperim împreună frumusețea limbii române și să promovăm talentele autentice ale teatrului românesc.

Vă rugăm să țineți minte că noi nu susținem pirateria în niciun fel. Tot ceea ce facem este să susținem cultura românească, parcă din ce în ce mai atacată de forțe potrivnice, parcă doritoare de îndobitocire.

Fiind un site non-profit, misiunea noastră este să aducem cultura mai aproape de oameni, fără a urmări profituri financiare. Ne dorim să contribuim la educarea și îmbogățirea publicului prin oferirea de conținut cultural accesibil și de calitate.

Vă invităm să ne ascultați și să faceți parte din această comunitate dedicată culturii. Haideți să redescoperim bucuria de a ne hrăni mintea și sufletul cu frumusețea teatrului radiofonic! Împreună, putem crea un spațiu unde arta și cunoașterea sunt apreciate și celebrate așa cum merită.

Vă rugăm să rețineți,
Noi nu susținem pirateria în niciun fel.
Eforturile noastre sunt dedicate susținerii culturii românești,
Promovăm cultura românească,
Promovăm educația și respectul,
Pentru bogăția tradițiilor noastre.
În fiecare zi, în fiecare moment.
Un Radio pentru cultură și învățare.
Vă mulțumim că sunteți alături de noi

Rămâneți alături de noi și lăsați-vă purtați de magia sunetului!